2014. szeptember 28., vasárnap

3. Rész Vacsora 2/2

Vacsora 2/2


-A lányom Amber!  (A plázacica! ő és Nataniel testvérek? Jó tudni !)
Amber - jó estét! - és valamit motyogott maga elé. Látszott rajta, hogy nem tetszik neki a helyzet. Már most félek, hogy mi fog történni az este folyamán. Anya betessékelte a vendégeket (és persze engem meg apámat is ) az ebédlőbe ahol a megterített asztal várt minket. Leültünk beszélgetni és közben anya meg kihozta a frissen főtt vacsorát.
-Catlyn! Anyukád sokat mesélt ám rólad, köztük azt is,hogy milyen jól tudsz gitározni és még szeretsz is! - mondta érdeklődve Viktória, anyámnak minnek kell mindig kitálalnia az életemet mindenkinek??
-Igen! Nagyon szeretek gitározni.
-Nataniel dobolni tud! - Csak szerintem nagyképű egy kicsit? Ahogy rápillantottam Nataniellre egyből a pírbe bújt arca szúrt szemet. Lehet hogy ezt titokban akarta tartani?!
A vacsora ideje alatt csak arra a két dologra tudtam gondolni hogy miért néz rám olyan furán Tom nem is tudom hogyan mondjam el... biztos nem vagyok neki szimpatikus. A másik dolog hogy Amber most mit gondolhat, fogalmam sincs miért érdekelt. Miután befejeztük a vacsorát anya felküldött minket a szobámba ( Amber, Nataniel, Én ) de egyikőjük persze hogy Amber nem akart jönni hát én se mennék ha én lennék az ő helyzetében így lent kelet maradnunk a nappaliban ahol anyáék megbeszéltük a munkával kapcsolatos dolgokat (anyám ügyvéd, apám rendőr ) hányadik emelet, melyik ajtó stb.
-Tényleg tudsz gitározni? -Kérdezte csodálkozva Nataniel. Mit kell ezen úgy csodálkozni?
-Igen... -Szakított félbe Amber  Kezd elegem lenni,
-Nem néztem volna ki belőled -mondta Amber miközben lenézően nézett rám, na most nyírom ki!!!!!   Mély levegő és...
-Nem beszélhetnénk inkább másról?
- De. Castiel az ENYÉM!!! Remélem világos voltam!
- Azt se tudom ki az!! - És elkezdett rezegni a telefonom. *Megnézem*. Andy az, azt írta hogy tudnak előbb jönni már előző hét pénteken itt lesznek

   ÜZENET 
Szia! Van egy jó hírem!
Beszéltem a főnökünkkel és eltudunk jönni előbb/korábban.
szóval már előző hét pénteken várunk a suli előtt!

Na visszatérve az üzenet olvasásából azt vettem észre hogy Nataniel és Amber is olvassák az üzenetet !! 

-Ti meg? Ha jól tudom nekem jött az üzenet és NEM nektek!! - na azért vissza mentek a helyükre Nataniel sajnálkozva nézett rám, Amber meg mintha megöltem volna egy számára fontos személyt!... Kínos csend de utálom a csendet! Muszáj lesz mondanom valamit!
- És Nataniel mióta dobolsz? - most jut eszembe hogy Andy is tud dobolni
- Már nagyon régóta. 8-9 éves lehettem mikor elkezdtem! Te mikor kezdtél el gitározni?
- 8-9 éve! - és már megint ez a kínos csend! Ahh
- Amber, Nataniel gyertek megyünk - Szólalt meg Viktória hirtelen a hátunk mögött, összerezzentem, Natanielék felálltak odamentek Viktóriához és elköszöntek:
- Szia Catlyn! Jó estét! - köszönt el Nataniel
- Jó estét! - és egyszerre a család többi tagja
-Viszlát! Jó estét! Sziasztok! - köszöntünk el egyszerre a szüleimmel
    (elmentek)
- Na akkor most miért is jöttek át? Ha jól hallottam a munkádról beszéltetek! Ezt nem lehetett volna ott?
- 1. Hogy a munkámról beszéljünk!
   2. Te hallgatóztál?
   3. Hol  "ott" ?
- 1. Oké
   2. NEM!
   3. A munka helyeden!
- 1. Mindegy!
   2. És nem! Amúgy neked nem mindegy?? - ahh fárasztóak, sóhajtottam egyet és felmentem a szobámba lezuhanyozni. Igazából az eredeti ötletem az volt hogy át öltözök de akkor már le is zuhanyozhatnék   vagy inkább fürdök!! Jaj annyira szeretek belesüppedni a jó meleg vízbe! Közben felértem a szobámba és onnan az utam egyenesen a Fürdőbe vezetett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Obserwatorzy