2015. február 4., szerda

8. Rész


Sziasztok !! Nagyon Nagyon szépen köszönöm a 2 feliratkozót !!! Nem sok, de ha már akár egy személy is olvassa, már megéri!
 Végre tudom nem csak magamnak írtam a történetet :) Na de nem is húznám tovább az időt.. Jó olvasást !

 De ha ruhák vannak akkor próbafülkének is kell lennie ami a bal sarokban található, amennyit látok belőle az az hogy van kb. olyan 12 fülke lehet bent. Az ajtóval szemben lévő falnál megint csak ruhák sorakoztak de itt már nem pólók voltak hanem szoknyák nadrágok, és még dobozok is árválkodtak ott .Hirtelen megcsörrent a telóm, megnéztem ki az aki ilyenkor felmerészel hívni és a képernyőn ez állt: Andy. Vajon ez meg mit akar tőlem? Hisz nemrég beszéltünk.. Bár ezt csak akkor tudhatom meg, ha végre felveszem a telefont. Akkor legalább ezt az idegesítő csörömpölést is abbahagyja.. Nem szoktam azzal törődni, mi a csengőhangom, mivel álltalában le vagyok némítva, vagy csak rezgőn van a telefon.. felhangosítva nagyon ritkán. Olyankor pedig mindig meglepődök, és elszörnyülködök a borzasztó csengőhangon..
És amikor felvettem volna a telefont, akkor vettem észre, hogy a csajok és még Leight is engem figyel és BVB-s pólókat szorongatnak a kezükben.
- Ti meg ?!! .... Nem fogom felpróbálni őket!! - és mielőtt még bármit is mondhattak volna gyorsan felvettem a telefont és beleszóltam

- Hali!

- Sziaa ... Na Crow neeeee... - a végén már Andy ordibált és így el kellett emelnem a telefont a fülemtől. Kíváncsi vagyok mit csinál már megint az a hülye, ámbár aranyos macska.
- Őőő minden rendben ?
- Igen-igen.. azaz lenne.. ha Crow nem feküdt volna rá a fejemre...
- Jaa oké. Szóval semmi újdonság nincs, csak a szokásos! Miért hívtál? Hisz nemrég beszéltünk
- Véletlen volt, nem téged akartalak. De ha már így alakult akkor ... mi jót csinálsz e napon??- hallottam a hangján hogy mosolyog
- Őőő éppen BVB-s - nyújtottam a szót - pólókat akarnak rám erőszakolni .. - azt hiszem kár volt ezt mondanom mert ez az idióta.. a becenevéhez híven rögtön ordibálni kezdett.
- MINDEGY MILYEN ÁRON DE ADJÁTOK RÁ AZOKAT A PÓLÓKAT !!! JA ÉS LEHETŐLEG FÉNY- itt muszáj volt félbe szakítanom...
- Kussolsz!!!! Még mit nem! Csak az hiányozna...!!- szedtem le a fejét vagyis kiabáltam rá .
- Én Soha! - kiabált vissza. - Adjátok rá a pólókat!! - kiabált tovább.. Szerintem csak tőlünk vagyis inkább csak tőlem zeng az egész épület. A szokásnak megfelelően. 
Ahogy végig nézek a többieken egy csomó meglepődött arcot látok, Akik nem tudják hova tenni az imént hallottakat, illetve látottakat. Vicces lehetett azt látni ahogy egy hibbant, a telefonnal üvöltözik. Hát pár hét múlva már élőben fog menni..
- Na jó én most megyek mert még fel kell hívnom Ronnie-t. - itt szomorú motyogós hangra váltott-  Múltkor kölcsön adtam neki a kedvenc hajkefémet és még nem hozta visszaa..- dünnyögte szomorúan - Szia ! Lehetőleg ne készítsd ki az igazgató nőt ! - éés elröhögi magát
- Valóban ez a valódi oka amiért fel akarod hívni? Bár.. kinézem belőled! Hát ezt nem biztos hogy megtudom ígérni.. Sőt.. lehet már elkéstél ezzel a kéréseddel! Hali! - válaszul csak sóhajtott majd nevetett eg
yet és letette.
Egyből a többiek kérdezgetni kezdték hogy ki volt az, mintha bármi közük is lenne hozzá.. ezt pedig meg is mondtam nekik.
-Van bármi közötök ahhoz hogy kivel telefonálgatok? Már bocsi.. Másrészről pedig, csak egy fél napja hogy ismerlek titeket.. Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de nálam van egy határ, amit ilyen rövid ismeretség után még nem akarok átlépni.. ne haragudjatok, de tényleg nem hinném hogy meg kéne mondanom kivel telefonáltam. De ha ennyire kíváncsiak vagytok, a bátyámmal.- lehet kicsit erős volt a kis kirohanásom, ugyanis tisztán láthatóan megsértődtek és egy szó nélkül visszatértek a ruha vadászatra. Nem gondoltam volna hogy ennyire kis kíváncsi és érzékeny lelkük van.. lehet jobb lesz ha később azért bocsánatot kérek tőlük.. nem akarok haragba lenni velük. Jó lenne egy kis változás az életembe, meg a fejembe..!
Egy olyan 10 perc múlva vissza tértek, szintén pólókkal a kezükben. Kikerekedett szemekkel hátráltam míg a falhoz nem nyomódtam a ... a  Próbafülkében?? Azaz a próbafülkék folyosóján, ha pontos szeretnék lenni..
Egy gonosz mosoly ült ki az arcukon amitől elkezdett borsózni a hátam, mit akarnak ezek azzal a sok ruhával? Rám akarják adni? Már megint?? A kérdésemre pár perc után meg is kaptam a válasz. Egyikőjük a ruhákat össze gyűjtötte míg a többiek lefogtak és behurcoltak az egyik fülkébe ami meglehetősen nagy volt, de azért 5-en nem férünk el bent ezért Viola lerakta a ruhákat és a többiekkel együtt kiment, csak Rosa maradta bent velem. Elkezdett felém közeledni én meg ösztönösen hátráltam, míg a falhoz nem értem ekkor a fülemhez hajolt és ezt súgta "Te vagy a következő." Mi.. a .. ?? Mi van Andy felbérelte hogy adja rám azokat a pólókat ??!! Mert ha igen .... én fúú... KIFOGOM NYIRNIII!! ekkor arany szemű barátnőm elnevette magát.
- Na öltözz, sok ruha vár még ránk amit fel kell hogy próbálj ! - mondta nagy vigyorral az arcán
- Az lehet hogy van egy csomó ruha, de biztos hogy én nem fogom felpróbálni őket! Max te ! - mondtam és meg próbáltam kijutni a próbafülkéből, persze sikertelenül. Rosa elém lépett ezzel megakadályozva hogy kijussak innen. Mindez mellett, ha jól észleltem, még ha Rosán túl is jutottam volna, többiek pontosan a fülke előtt várakozhattak pontosan abból a szempontból, ha a kijutásom megtörténne, ők megálítsanak. Valószínű utána pedig Fehér-haj is azaz Rosa is utánam eredne.. azon a 30cm-en.. hogy elkaphasson. Ez nem ér !!  Ezek itt öten jól összeesküdtek ellenem.. Jól kitervelték.. Ha egyedül, vagy ketten lennének, nem lenne gond. De öt ellen kevés vagyok egyedül..
Vagy 5 percen keresztül csak álltunk mire a drágalátos barátnőm rám parancsolt hogy öltözzek. Mintha az anyám lenne.. Azok az aranybarna szemei csak úgy villogtak a dühtől. Fehér hajtincsei belelógtak a szemeibe és ettől még ijesztőbben Vált. Mintha valami japán horror animéből szökött volna.. Ne értsétek félre nem vagyok egy ijedős típus de, ez a látvány.. valóban rémisztő. Odament a ruha kupachoz ami a fülke végében lévő padon terpeszkedett, lekapott róla egy pólót és egy nadrágot majd a kezembe nyomta.
- Kint megvárlak. - erre csak bólintani tudtam egyet mert már ki is ment. Nem tudtam mást tenni hát elkezdtem levenni a ruháimat, majd felvenni azokat amiket adott. Egy fekete rojtos rövid gatya és egy Andy-s póló... Ó milyen meglepő... Hát ezt biztos nem veszem fel! Közelebb léptem ahhoz a tömérdek ruhához átha találok vala... várjunk az.. ott .. a ruha kupac alján csak nem? Egy Batman-es póló ?? És talált !! Még szép hogy az, egy fekete póló rajta a sárga logó. És van itt még más is, egy 

kék-fekete rövid farmergatya, rajta pedig szintén ott díszelegtek az ici-pici Batman logók és benne volt egy öv is. Mellette volt egy szürke-fekete sapka és egy fekete térdzokni aminek köpenye volt! Te jó ég!! Hogy ez mennyire aranyos!!  Ezeken is mind ott díszelgett a jel miszerint ezek Batman-es ruhadarabok. Szeretem Batmant Andy-vel egyetemben ő is nagyon odáig van érte, azt mondák (már aki tudja hogy a húga vagyok.. bár igazából mindenki aki ismer mindkettőnket) hogy nagyon hasonlítunk... De szerintem ez nem igaz, jó oké hogy a viselkedésünk az ízlésünk kb ugyan az de attól még nem...hasonlítunk... És csezzdmeg de. Tényleg hasonlítunk, ezt eddig még észre se vettem, habár nem is ezt figyelgettem 24 órában 
Mikor végeztem az öltözködéssel akkor vettem észre hogy nincs meg a telóm... biztos Rosa vitte el. Ez a csaj kikészít idegileg. Azok után amiket a fejükhöz vágtam.. nem gondoltam hogy úgy fognak tenni mintha észre se vették volna..


4 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Örülök hogy tetszik :) <3 Nagyon sokat jelent nekem hogy feliratkoztok és megjegyzést írtok !! Sietek a kövi résszel ;)

      Törlés
  2. Kövit minél hamarabb! Nagyon jó!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nemsokára hozom a kövit :) Nem ígérem hogy hétfőre kész de remélem sietek vele :) Köszi !!

      Törlés

Feliratozók