2015. február 15., vasárnap

9. Rész


9. Rész
Szeretem Batmant Andy-vel egyetemben ő is nagyon szereti., azt mondák ( már aki tudja hogy a húga vagyok ) hogy nagyon hasonlítunk... Szerintem ez nem igaz , jó oké hogy a viselkedésünk az ízlésünk és a hangunk ( de csak akkor ha be vagyok rekedve ) kb. ugyan az de attól még nem...hasonlítunk... És csezzdmeg. Tényleg hasonlítunk, ezt eddig még észre se vettem, habár nem is ezt figyelgettem 24 órában. A gondolataimból Rose húzott ki.. Ugyanis fülsértően ordibált a fülke ajtaja előtt hogy készen vagyok-e már... Igen idegileg teljesen !
 - Csak még egy perc. - mondtam és gyorsan felkapkodtam magamra a ruhákat és már mentem is ki. De amikor kiléptem a mi kis fehér hajú barátosnénk enyhe szív rohamot kapott amiért nem azt a ruhát vettem fel amit Ő kikészített nekem. Egyből kezdte is:
 - Mi ez ?? Mért nem azt vetted fel amit mondtam ?? Na most szépen vissza mész és átöltözöl !! És most azt fogod felvenni amit mondtam !!
 - Nem ! És már megbocsáss de te vagy felháborodva ?? - böktem a fejemmel a telefonomra amit a kezében szorongatót egész eddig.- Amúgy meg mit keres nálad a telóm ?
 - Ja hát csak .... Őő Amikor.. bevittünk az öltözőbe kiesett a zsebedből... - na a hazudás nem az erőssége. Válaszul csak egy idétlen mosoly adtam. És ekkor kitört belőlük
 - Te találkoztál Andy Biersack-al ?? És megvan a teló száma ??
 -  Aham, a bátyám - mondtam és közben vállat vontam. A többiek bambán néztek rám mire én megkérdeztem hogy - Mi van ?? - erre ők csak megrázták a fejüket és egy "semmi"-t dadogva mentek a dolgukra azaz betoltak az öltözőbe és mondták hogy ezt meg ezt meg még ezt a ruhát vegyem fel... Mindegyikre annyi volt a válaszom hogy NEM !
 Én már kiválasztottam magamnak a ruhát ami kell és megveszem. Nem varrtok rám még olyanokat amiket soha a büdös életbe nem fogok felvenni ! - mondtam és ezzel ezt az ügyet lezártak tekintettem, ezzel együtt kitoltam őket az öltözőből és most én toltam ( szó szerint ) ki őket az öltözőből, hogy át tudjak öltözni az utcai ruhámba amibe eredetileg is voltam. Mikor végeztem megfogtam a nagy ruha kupacot és kisétáltam vele az üzlet áru választási terébe. Odamentem Rose-hoz és a kezébe nyomtam azzal a szándékkal hogy kezdj vele valamit. Ő csak letette a pultra és megkérdezte hogy akkor csak az lesz-e célozva a Batman-es szettre, válaszul csak bólintottam egyet és mentem volna kifizetni mire Leight megszólal hogy hagyjam csak, ajándék.
 - Biztos ? - kérdeztem nem mintha nem lenne ellenvetésem de .. na azért ha úgy nézzük lehet kihasználásnak is. Válaszul csak bólintott egyet és adott egy szatyrot amibe bele tudom rakni a  rutákat s ne kelljen a kezembe cipelni, úgy mint a bőr dzsekimet. A ruhákat gyorsan vissza rakta a helyére, bezárta a kasszát leontotta a villanyt és bezárta a boltot is, végül ráhúzta azt a rácsos valamit is.
 - Nah mehetünk. - mondta és kiült egy hatalmas vigyor az arcán - Nem vagytok éhesek ?
 - Egy kicsit. - mondták egyszerre a lányok én meg csak vállat vontam.
 - Nem messze innen van egy hamburgeres, gyertek meghívlak titeket egyre. - mi csak bólogattunk mint az autóban a bólogatós kutyuskák ( amiket imádok ) és követtük a viktoriánus stílusú fiút és tényleg egy kis idő múlva oda is értünk. Bementünk a kajáldába ami hihetetlenül hasonlított egy McDonald's - ra. Külön box-ok voltak különböző színű  fa lécekkel elválasztva, a székek/fotelek/bár pultos székek mind feketék voltak bőr borítással, az asztalok ezeknek megfelelően voltak beállítva. A kiszolgáló pult szintén színes fa lécek borították (citrom sárga meg piros ). Beültünk egy box-ba ahol bár pultos székek és asztal volt amin ott díszelgett 9db étlap. Gyorsan megnéztük mit lehet rendelni Big mac, Csirkés Cézár szendvics, Sajtburger.... egy jó 5-10 perc múlva már mindenki tudta hogy mit kér beleértve engem is Rosa barátjának elmondtuk és már ment is leadni a rendelésünket. Rose egy Big mac-et kért Kim is ugyan azt És én is, Viola egy sajtburgert és Iris is, Leight pedig egy burító féleséget. Nemsokára megérkezett egy pincér kíséretben aki hozta az italokat ami csak cola-ból állt.
 - Na megérkeztem. Vagy megérkeztünk. - mondta Leight nagy mosollyal az arcán és kiosztotta a burgereket a pincér aki magas és barna hajú volt és fekete nadrágot, fehér pólót narancs sárga kötényt viselt szintén oda adta nekünk az italokat és mondta hogy ha végeztünk akkor hagyjuk itt a tálcákat majd ők elviszik. Ahogy befejezte a mondatát már el is ment mi pedig elkezdtünk enni, a lányok mindent elmondtak az iskoláról meg az osztály társainkról és még a közeledő programokról is. Megtudtam hogy lesz egy hallowen-i buli és hogy meglepi vendéget is fogadtak, gondolom Andy-ék lesznek azok. Meg fehér hajú viktoriánus stílusú fiút Lysander-nek hívják és Leight öccse és hogy Castiel-el nem tanácsos kikezdeni mert különben én leszek szarba... Meg arról is tudomást szereztem hogy a suliban a diákok........


2 megjegyzés:

  1. Köszi :) És ezt a részt fogom folytatni csak úgy hogy lesz egy elválasztó vonal ... ( nem új bejegyzésben )

    VálaszTörlés

Obserwatorzy