2015. február 15., vasárnap

9. Rész


Szeretem Batmant Andy-vel egyetemben ő is nagyon szereti., azt mondák ( már aki tudja hogy a húga vagyok ) hogy nagyon hasonlítunk... Szerintem ez nem igaz , jó oké hogy a viselkedésünk az ízlésünk és a hangunk ( de csak akkor ha be vagyok rekedve ) kb. ugyan az de attól még nem...hasonlítunk... És csezzdmeg. Tényleg hasonlítunk, ezt eddig még észre se vettem, habár nem is ezt figyelgettem 24 órában.
Mikor végeztem az öltözködéssel akkor vettem észre hogy nincs meg a telóm... biztos Rosa vitte el. Ez a csaj kikészít idegileg. Azok után amiket a fejükhöz vágtam.. nem gondoltam hogy úgy fognak tenni mintha észre se vették volna..
A gondolataimból Rosa húzott ki.. Ugyanis fülsértően ordibált a fülke ajtaja előtt hogy készen vagyok-e már... Igen idegileg teljesen! És mindezt neki köszönhetem! Bár, be kell vallanom, jó nap volt. Vagyis, még mindig az, hiszen közel sincs vége.. úgy érzem. Főleg ha azt a rengetek ruhát rám akarják adni.. nagyon nincs közel a nap vége..
 - Csak még egy perc. - mondtam kicsit fáradtan és gyorsan felkapkodtam magamra a ruhákat utána már mentem is ki. De amikor kiléptem a mi kis fehérhajú barátosnénk enyhe szívrohamot kapott amiért nem azt a ruhát vettem fel amit Ő kikészített nekem. Pedig megmondtam már rég hogy BVB-vel kapcsolatos ruhákat, nem fognak rámadni. De hát egyből kezdte is:
 - Mi ez?? Mért nem azt vetted fel amit Adtam?? Na most szépen vissza mééész éés áátöltözööl!! És most azt fogod felvenni amit mondtam!! Szerintem Csodásan állna rajtad a Csoodááás Énekes Csoodááás arcképe! Na sicc vissza!
 - Nem Nem nem éééés.. Nem! Megbocsáss de te vagy felháborodva?? - biccentettem a fejemmel a telefonomra amit a kezében szorongatott egész ez idő alatt.- Amúgy meg mit keres nálad a telóm ?
 - Ja hát csak .... Őő - és odanyomta szegény Iris kezébe.. Így hát rá emeltem kérdő tekintetemet
-Amikor.. bevittünk az öltözőbe..
-Igeeen?? 
- Kiesett a zsebedből...
-Aha... -  Mellé pedig megdíjaztam egy idétlen mosollyal, kitört belőlük a rég elfolytott kérdés..
- Te találkoztál a BVB énekesével??
 - Aham, hányszor kell elmondanom hogy van egy bátyám..? - mondtam és közben vállatvontam. Valószínű megpróbálták feloldani a telefonom.. és akor láthatták a zárképernyőm, ami egy közös fotó Andyvel. A többiek bambán néztek rám mire én megkérdeztem hogy - Mi van ?? - erre ők csak megrázták a fejüket és egy "semmi"-t dadogtak. Most biztos azthiszik hogy a bátyám minden kis kívánságomat elintézi, köztük azt is hogy találkozhattam a BVB-vel, a BVB énekeséve.. Ha tudnák hogy valójában ő a bátyám!! És ezért tudtam vele találkozni! Nem pedig azért mert a tesóm intézte.. bár ha úgy vesszük, mondhatjuk hogy a tesóm intézte. Bá inkább akkor már azt mondanám hogy a szüleink intézték... Ahh na ebbe lassan bele is keveredek! Chö, még  saját gondolataimat sem tudo követni..
Kis idő multán, mikor már nem bírtam várni, és elkezdtem őket bökdösni (szegényeket szó szerint bökdöstem..), hogy térjenek észhez, betoltak az öltözőbe és mondták hogy ezt meg ezt meg még ezt a ruhát vegyem fel... Mindegyikre annyi volt a válaszom hogy NEM! A korábbi döbbenetüknek nyoma sem volt.. Sőt, talán annál inkább mondták. Hiszen ha találkoztam már velük így tuti szeretem őket! Igaz, én is hibás vagyok, hiszen nem mondtam meg nekik hogy Andy valójában a testvérem.. de hogy őszinte legyek nem szeretem híresztelni hogy ő a tesóm.. főleg így, hogy az illetők.. olyanok mint a 13éves fiatal tinik az első szerelmük alatt.. Nem akarok gonosz lenni csak van egy véleményem, amin csak akkor fogok változtatni ha azt én is úgy gondolom, nem akkor amikor valaki más szeretné hogy változtassak rajta.
Én már kiválasztottam magamnak a ruhát ami kell és megveszem. Nem varrtok rám még olyanokat amiket soha a büdös életbe nem fogok felvenni! - mondtam és ezzel ezt az ügyet lezártak tekintettem, ezzel együtt most én toltam ki őket az öltözőből, hogy át tudjak öltözni az utcai ruhámba amibe eredetileg is voltam. Mikor végeztem megfogtam a nagy ruha kupacot és kisétáltam vele az üzlet áru választási terébe. Odamentem Rosa-hoz és a kezébe nyomtam azzal a szándékkal hogy kezdj vele valamit. Ő csak letette a pultra és megkérdezte hogy akkor csak az lesz-e célozva a Batman-es szettre. Válaszul csak bólintottam egyet és mentem volna kifizetni mire Leight megszólal hogy hagyjam csak, ajándék.
 - Biztos ? - kérdeztem nem mintha nem lenne ellenvetésem de .. na azért ha úgy nézzük lehet kihasználásnak is mondani. Ez mellett pedig valakinek pénzbe kerülnek azok a ruhadarabok.. Egy-egy önmagában nem kerül sokba, de hát, sok kicsi sokra megy.. Így tehát még egyszer rákérdeztem, de mivel továbbra is csak ugyan azt a választ kaptam, csak bólintott egyet és adott egy szatyrot amibe bele tudom rakni a  rutákat s nem kell a kezembe cipelni, úgy mint a bőrdzsekimet. nem is értem hogyan nem kaptunk az ott vásárolt ruhákhoz szatyrot.. Ha megkérdeznénk biztosan azt mondanák óvják a környezetet-- Pedig lehet csak arról van szó hogy elfogyott a szatyruk.. nem rendeltek.. stb.. Jó kis fedősztori lenne.. föleg hogy a pultnál pedig minden egyes kis csecsebecse külön zacsiba volt csomagolva.. 
Leight a ruhákat gyorsan vissza rakta a helyére, bezárta a kasszát leontotta a villanyt és bezárta a boltot is, végül ráhúzta azt a rácsos valamit is.
 - Nah mehetünk. - mondta és kiült egy hatalmas vigyor az arcán - Nem vagytok éhesek? - álljon meg a menet! Nem arról volt szó hogy azért jövünk ide, hogy zárásig ne vigyék el a ruhákat? Va... már választ is kaptam a kérdésemre. A bolttal szemben, a kis téren(?) lévő óra elárulta, hogy az ilyes fajta boltoknak, már záridő van.
 - Egy kicsit. - mondták egyszerre a lányok én meg csak vállat vontam. - ha a vállaimon szárnyak lennének, szerintem a mai nap folyamán a sok vállvonogatástól elrepültem már volna.. legalábbis nap végére biztosan megtörténne.
 - Nem messze innen van egy hamburgeres, gyertek meghívlak titeket egyre. - mi csak bólogattunk mint az autóban a bólogatós kutyuskák ( amiket imádok ) és követtük a viktoriánus stílusú fiút és tényleg egy kis idő múlva oda is értünk. Bementünk a kajáldába ami hihetetlenül hasonlított egy McDonald's - ra. Külön box-ok voltak különböző színű  fa lécekkel elválasztva, a székek/fotelek/bár pultos székek mind feketék voltak bőr borítással, az asztalok ezeknek megfelelően voltak beállítva. A kiszolgáló pult szintén színes fa lécek borították. Beültünk egy box-ba ahol bár pultos székek és asztal volt amin ott díszelgett 9db étlap. Gyorsan megnéztük mit lehet rendelni Óriás hambi. Csirkés Cézár szendvics, Sajtburger.... egy jó 5-10 perc múlva már mindenki tudta hogy mit kér beleértve engem is . Rosa barátjának elmondtuk és már ment is leadni a rendelésünket. Rose egy Óriás hambi-t kért Kim is ugyan azt És én is, Viola egy sajtburgert és Iris is, Leight pedig egy burító féleséget. Annak ellenére hogy Leight nem valami beszédes, pont mint viola, hiszen a kérdésekre szinte csak tőmondatokban válaszolnak mindketten, ha valami mondandójuk van, lűtszik rajtuk hogy minél hamarabb el akarják mondani. Mintha zavarná őket az, hogy mindenki rájuk figyel. Ennek ellenére mindegyikőjük nagyon kedves. 
Nemsokára megérkezett, egy pincér kíséretben aki hozta az italokat ami csak cola-ból állt. 
 - Na megérkeztem. Vagyis megérkeztünk. - mondta Leight szerény kis mosollyal az arcán és kiosztotta a burgereket a pincér aki magas és barna hajú volt és fekete nadrágot, fehér pólót narancssárga kötényt viselt szintén oda adta nekünk az italokat és mondta hogy ha végeztünk akkor hagyjuk itt a tálcákat nyugodtan majd ők elviszik. Ahogy befejezte a mondatát már el is ment mi pedig elkezdtünk enni, a lányok mindent elmondtak az iskoláról meg az osztálytársainkról és még a közeledő programokról is. Megtudtam hogy lesz egy halloween-i buli és hogy meglepi vendéget is fogadtak, Andy-ék lesznek azok. Bűr ezt nekik nem árultam el, had maradjon nekik továbbra is meglepetés. Leight-nek van egy öccse, különbség közöttül hogy neki fehér haja van, mint Rosának, és persze más a neve.. Lysander-nek hívják. Castiel-el Lysabder öribariával, ahogy Kim fogalmazta meg a kapcsolatukat, nem tanácsos kikezdeni mert különben én leszek szarba... Pont ahogy Amber-rel sem kellene vitázni.. Bár ezzel a felvilágoítással kicsit elkéstek.. Már volt alkalmam a szöszi sárkánnyal összetalálkozni.. 
Még arról is tudomást szereztem hogy a suliban a diákok........

2 megjegyzés:

  1. Köszi :) És ezt a részt fogom folytatni csak úgy hogy lesz egy elválasztó vonal ... ( nem új bejegyzésben )

    VálaszTörlés

Feliratozók