2015. február 25., szerda

10. Rész

Sziasztok :) Bocsi hogy kimaradt pár rész ( ja és szerdánként vasárnaponként van új rész ) csak nekünk most farang is volt a suliban meg jótékonysági est + még március 15.-i ünnepség is lesz és mindenhol fellépünk/felléptünk aztán próbáltunk egész nap (majdnem). Megértéseteket köszönöm !


****
Meg arról is tudomást szereztem, hogy a suliban a diákok olyanok, mint egy hangyaboly. Van egy királynő -ebben az esetben Amber-ő vezet mindenkit és van neki csicskása, akik minidig ott vannak a picsája alatt és lesik minden kívánságát, és vannak a dolgozók -akik mi vagyunk-, akik úgymond szolgálják a királynőt.... Sóval magyarán Amber a csicskáinak tart minket. Mikor végeztünk a "vacsorával" elbúcsúzkodtunk egymástól és elindultunk hazafelé, már kb. fél kilenc kilenc körül lehetett. Iris-el sokáig egészen az utcánkig együtt haladtunk majd kettéváltunk. Ő balra én meg jobbra. Elég érdekes dolog csúszott ki neki a száján... Szegénykém szerelmes Andy-be.. De hát erről már lecsúszott, mert azért van egy kis korkülönbség is, meg Andy-nek van már menyasszonya. Juliet. Tavasszal lesz az esküvőjük! És természetesen én leszek a koszorús lány... vagy a tanú ( de tornacipőben! ) . Megbeszéltük, hogy holnap együtt megyünk suliba és hogy majd 07:20-kor itt találkozunk, azaz a kereszteződénél. És akkor így bőven lesz időnk odaérni a buszmegállóhoz, ami nincs is olyan messze, mint azt én hittem... Múltkor egy kerülő úton mentem azért volt olyan hosszú az út. Lassan már a sötét és kihalt utca felénél tartottam ahol a mi házunk is állt, elővettem a kulcsokat és kinyitottam a kert kaput, bementem és be is zártam magam után.  Na és most jöhet a bejárati ajtó, épp időben nyitottam ki ugyanis elkezdett esni az idő.
- Na milyen nagy szerencsém van ! - motyogtam magamban és be is léptem a házba. Majd ezt az ajtót is bezártam kulccsal. Első dolgom az volt, hogy letegyem a cuccaimat és bedobáljam őket a mosógépbe ( kivéve a bőrdzsekit ). Így hát gyors beraktam az újdonsült ruháimat a gépbe majd elindítottam azt, ekkor vettem észre, hogy nem vettem le a cipőmet, úgyhogy irány a folyosó. Na, akkor nézzük ! Ruhák mosás alatt, a cipőmet levettem holnapra a cuccomat összepakoltam mielőtt még elindultam volna, nem vagyok éhes…
 - Na úgy látszik mindent elintéztem! – jegyeztem meg elégedetten magamban és felsiettem az emeletre hogy gyorsan lezuhanyozzak . Így is tettem , bementem a szobámba felkaptam a pizsamámat meg a törülközőmet és már mentem is áztatni magamat a zuhany alatt. Gyorsan lekaptam magamról a mai ruháimat amit a mosógépre dobtam és már álltam is be a forró víz alá ami égette a testem, de nem zavart. Jól esett. Egy jó kis zuhany egy hosszú nap után. Ami nem is tűnik olyan fárasztónak. Pedig az ! Igen, Fárasztó az egyik boltból a másikba rohangálni állandóan. Már egy jó ideje, körülbelül 15-20 perce csak ott állhattam, mikor arra a döntésre jutottam hogy most már elég. Ideje kimászni és megtörölközni. Na hát ezt a tervemet sikerült is végbevinni egy hosszas nyafogás után. Ha tehettem volna egész éjjel ott álltam volna a víz alatt, de ezt ne tehettem két ok miatt is . 1. Aludnom is kell valamit az éjszaka, mert ha nem akkor annak nem lesz jó vége… 2. Ha így fojtatom akkor az egekbe szökik a vízszámla és hát azért akarok még enni, meg a fejem felett szeretnék tetőt tudni nem akarok az utcán egy padon aludni.( mert hát anyámék azt is megtennék ha nincs elég pénz )
***

A zuhanyzással már vagy egy órája végeztem és most itt ülök a földszinten a nappaliban a kanapén a tv előtt törökülésbe kezemben a laptopommal és csak nézek ki a fejemből. Számtalan kérdés kavarog most a fejemben. Eszembe jutott egy régi ismerősöm akivel nagyon, de tényleg nagyon jóba voltam de csak voltam… És jobb lett volna ha nem is ismerem meg. Amikor szakítottunk akkor azt mondta hogy ezzel még nincs vége, megkeres és akkor megkapom ami nekem jár… 

1 megjegyzés:

  1. Nagyon jó folytasd. Nem tudok semmi mást írni. :) Talán csak annyit mihamarabb hozd a folytit!

    VálaszTörlés

Obserwatorzy