2015. január 8., csütörtök

7. Rész

7. Rész
Sziasztok!
Sorry hogy ilyen sokára hoztam az új részt de nem nagyon volt időm megírni amikor meg lett volna akkor nem volt ihletem . De végül sikerült össze kaparnom valamit :/ Remélem nem lett olyan szörnyű. nem is húznám tovább az időt ... Jó olvasást !
(Ui. hagyjatok magatok után valamilyen nyomot ;) )
Boldog Karácsonyt ! Utólag :/

Ameddig készítettem az uzsonnámat a krumpli dalt dúdoltam . Leültem a tv elé és bekapcsoltam, pont a nickelodeon-on volt és a SpongeBob ment rajta ... Pont a kedvencem . A nagy tv nézésben elfelejtkeztem  az időről és azt vettem észre hogy csörög a telefonom . Rosa volt az ( igen teló számot is cseréltünk )
- Hol vagy már te csaj ?? Már vagy 20 perce rád várunk. Ha 5 perc múlva nem leszel itt akkor nem várunk rád tovább, itt fogunk hagyni! -mondta majdnem kiabálva .
- Jól van na Bocsi , tudod ha tv-t nézek akkor repül az idő... Mindjárt ott vagyok , őő merre is kell menni ?
-Mivel fogalmam sincs hogy merre laksz .. ott a GPS  nézd  meg . De aztán el ne tévedj nekem !
-Oké ! 
-Szia .
-Helló ...
-Na akkor nézzük meg merre is található a pláza . - Mondtam magamban miközben beírtam a keresőbe a város nevét . Meg is van a házunktól 3 utcával feljebb található a pláza ... Gyorsan felkaptam magamra a csizmámat mag a bőr kabátomat és indultam is , de persze a tv kikapcsoltam. Egy olyan jó 15-20 perc múlva már ott is voltam a plázánál, azt hittem közelebb van ( szinte futottam azért értem ide ilyen fogjuk rá hogy rövid idő alatt ). Rosáék azonnal kiszúrtak , Nem volt nehéz ugyanis rajtam kívül csak 5 ember volt az épület előtt de egy csoportban beszélgettek jóval arrébb mint ahol én és a csajok álltunk.
- Na végre ...
- Jól van na. Gyalog jöttem és nem lakunk olyan közel a plázához ... Megnézném hogy te mennyi idő alatt érsz ide ... Gyalog!
- Jó, Jó ! Azért ne harapd le a fejem !! - Mondta Rosa felemelt hanggal - És amúgy én 5 perc alatt itt vagyok !
- Itt lakik szemben. - Világosított fel Kim. Én erre csak bólintottam egyet és elindultuk befelé az épületbe. Rosának azonnal szó fosása lett hogy hova kell menni és hova nem...
-És még el kell mennünk Leight-hez pont ma kaptak új szállítmány . Ne meg még be kell men...
- Rosa befognád legalább egy percre ??!!
- Persze ! Bocsi ! - Egy Perc múlva - Na letelt az egy perc !!!! Szóval mg be kell mennünk Matt-hez .- és vége befejezte , közben ameddig mentünk az első bevásárló helyünkre nézelődtem a hatalmas üzletben. Emelete is van, mi most ott agyunk ugyanis úgy van hogy a földszint az a föld alatt van. Jobbra cipős bolt, balra virág bolt előre Mozi ... Volt egy olyan hely a épület egyik szélén ilyen nyitott cukrászda szerűség ami úgy nézett ki hogy rendesen be lehetett menni mint egy boltba volt ajtaja meg minden de ahogy beléptél a tető ablakból volt és a falak helyett is üveg ablakok díszelegtek. Az asztalok szintén üvegek voltak de, viszont a székek és az asztalok lába már fémből. A lámpák azok a két oldalsó falból jöttek. A cukrászda közepén egy kisebb szökőkút díszelgett. Ezen kívül még voltak játék boltok, elektronikai cuccosok, élelmiszer boltok és ruhás boltok is.... a nagy gondolkozásomból Rosa szakított ki ezzel a szép mondatával : Megérkeztünk !!!! Felnéztem az ajtó feletti táblára amin a bolt neve, H&M volt. Természetes hogy a többiek azonnal megrohamozták a boltot, csak én meg Viola kérettük magunkat de hát mi mondtuk hogy jövünk... végül mi is bementünk  többiek után akik már 3-4 db ruhával a kezükben futkostak a próba fülkékbe ilyen-olyan kis rózsaszín és még sok más színű pólókkal, szoknyákkal, nadrágokkal a kezükben kivéve Kimet ő megrohamozta az ilyen  rockosabb ruhákat. Csatlakoztam hozzá. Egy olyan jó 4-5 perc

után kiszúrtam egy baromi jó bőr dzsekit (persze csak egy volt belőle )szegecsekkel a vállán és a nyaka körül a gallérján szintén ott díszelegtek a kis szegecsek és természetesen az egész dzseki fekete volt ( kivéve a szegecsek mert azok ezüst színűek  ) Kimmel egyszerre kaptunk érte, De a jó szívemnek köszönhetően :
- Vigyed ! Majd biztos találok én is magamnak !
- Köszi . - és megnézi a méretét . Én soha nem szoktam megnézni a ruhának a méretét ... Talán meg kéne ?? - Francba !
- Mi az ? - néztem rá kíváncsi arccal
- Nem az én méretem ...
- Attól még felpróbálhatod, Lehet hogy csak elvan számozva. - Felpróbálta. Jó volt rá -Én mondtam !
- Igen , Igazad vo... Ha kell tiéd lehet... - És ezzel elrohant.
-O-okéé. Köszi ! - vállat vonva elmentem a kasszához hogy kifizessem a kabátot ( Persze előbb felpróbáltam hogy jó-e ) a lányok épp előttem álltak. Már ki is fizették a ruháikat és Kim a szegecses fekete bőr bakancsát... hát oké... most én következek.

- 32 $ Lesz !    ( 8000-9000 Ft ) - A kis szütyőmből ( oldal táska ) előhúzok egy bank kártyát és odaadom a pénztárosnak. Oda fordítja felém azt az izét amit ahova a bank kártyákat szokták tenni, elkezdtem beírni a pinkódomat és már készen is vagyunk. Elköszöntünk aztán mentünk is tovább, jártuk a boltokat sorról sorra, már lassan 2 teljes órája. Persze azért vettünk is valamit Rosa és a többiek 3-4 db szatyorral ( ami tele volt ruhákkal ) amíg én csak egy bőr dzsekivel, 2 db hamburgerrel és egy Monster energia itallal lettem gazdagabb Kim egy szegecses csizmával, 1 hamburgerrel, egy db Bőr dzsekivel ( ami olyan mint az enyém csak szegecsek nélkül ) és egy cica gatyával büszkélkedthetett.
- Most menjünk le Leight-hez , és utána mi lenne ha beülnénk egy filmre ? - kérdezte Rosa hatalmas szemekkel nézett ránk. Mindenki elkezdett bólogatni én meg csak vállat vonva tovább ittam a kólámat amit az előbb vettem amikor a lányok tárgyaltak hogy hova mikor menjünk.
- Catlyn !! - Szólt rám mérgesen Rosa, a többiek pedig csak nevettek.
-  Mi van ?? - kérdeztem majd tovább szürcsöltem a kólámat, és elindultunk valamerre. Végül a mozinál kötöttünk ki . Néztük a táblázatot : 

1415161718202122
A hetedik fiú - The Seventh Son18:2020:0022:10
A hobbit - Az öt sereg csatája - The Hobbit: The Battle of the Five Armies14:4017:3020:2021:50
A Madagaszkár pingvinjei - The Penguins of Madagascar15:15
Asterix - Az istenek otthona - Astérix: Le domaine des dieux14:2016:20
Dumb és Dumber kettyó - Dumb and Dumber To17:1017:30
Éjszaka a múzeumban - A fáraó titka - Night at the Museum: Secret of the Tomb16:0018:00
Exodus: Istenek és királyok - Exodus: Gods and Kings20:30
Paddington - Paddington
- Fúúú... Szerintem legyen az Éjszaka a múzeumban ! Szerintetek ?
- Nekem megfelel !
-Nekem is ! 

- Ha lehet rajta röhögni akkor felőlem oké.
-Nem tudom nem láttam.. - mondta Rosa majd elő vadászta a telóját a zsebéből mert hívták. Olyan ismerős ez a szám !!! .... BVB  mért is ne ?? Ahh na mindegy . Elegem van a BVB-ből. / Szerk.m. Dehogy van elegem :333 /
- Leight az . *felveszi a telefont* Szia Leight !- Rosa félre húzódva tovább beszélt  a barátjával mi meg addig megvettük a jegyeket  a filmre és még beálltunk kóláért meg popkornért ugyanis negyed óra és kezdődik a film .
- Helló Lucas ! 5 jegy lesz az Éjszaka a múzeumban-ra !-Adom ! Tessék ! 12.000 Ft lesz!
- Na csajok ! - kezdett bele Iris - Mindenki fizeti a saját jegyét ! Még akarok vásárolni .
-Fejenként 2500 . - egyenként oda adtuk neki a pénzt meg nekünk a jegyeket és amikor én következtem megkérdezte hogy új vagyok-e, aprót bólintottam és Irisre pillantott aki elkezdte sorolni.
Tegnap jött hozzánk ( mármint a suliba ) . Annyit tudunk róla hogy esik-kel ...
- Kössz.
- Bocs. Van egy bátya ,és nem túl beszédes ...
-eddig bírom a csaj ! - szúrósan nézek rá és :
- Ismered a BVB-t ( Black Veil Brides-t ) ? - aprót bólintott én meg folytattam - És Bírod Őket ?
- Háát el hallgatom de nem rohanok értük .
- Bírom a srácot ! - ídő közben vissza jött Rosa is akinek Iris fizette a jegyét... elköszöntünk Lucas-tól és mentünk kukoricáért és kóláért. Mikor már megvolt minden és vártuk hogy engedjenek be a filmre  a mi kis fehér hajó barátnőnk megszólalt .
 - Leight azt mondta hogy eltett nekünk egypár ruhát hogy ne vigyék el, ha vége van a filmnek akkor  rögtön hozzá menjünk. Van ( kivételesen ) most BVB-s pólója - erre a lányok elkezdtek sikítozni. Jaj nekem...
- Ja és Caty Leight neked is rakott valamit, egy bőr dzsekit meg egy pár pólót . - aprót bólintottam és közben be engedtek minket , a film hamarosan el kezdődött.

~~~~~A Film Után ~~~~~
-Ez Nagyon jó volt !!
- Szerintem is !! És akkor most Leight-hez ? Vagy hova ?
- Igen. És utána mehetünk haza . - és most a legalsó szintről felmentünk a 2. szintre ami majdnem ugyan úgy nézett ki mint a felső ( elrendezésre ). A bolt az a lift és a mozgólépcső mellett volt jobbra a második bolt . Nem volt sok időm arra hogy körülnézzek mert a többiek már megint maguk után húztak, egy percet sem lehet mellettük pihenni.
- Sziasztok csajok ! Itt vannak a ruhák amiket félre tettem nektek - Köszönt egy Körübelül 20 éves viktoriánus stílusú férfi ( fiú ? ) hatalmas fekete szemekkel és vállig érő szintén fekete hajjal.Lerakta a pultra (a kassza mellé) a ruhákat és a csajok azonnal elkapkodták az összeset és rohantak is a próba fülkébe engem jól megpörgetve azzal. Amikor kijózanodtam ( vagyis nem szédültem ma nem piáltam ...) fáradtan huppantam a pult melletti székre. Ezt viszont egy kis ídő után Leight is észrevette, rá is kérdezett
- Mi a baj ? Fáradt vagy ?
- Nem csak semmi kedvem csinibini ruhácskákat  próbálgatni !
Körbenéztem a boltban, mellettem balra a kirakatban ékszerek, hajpántok  díszelegtek, jobbra tőlem pedig egy pult rajta a pénztár géppel ahol Rosa barátja épp ruhákat pakolászott mellette pedig egy becsukott ajtó, gondolom ott lehet a raktár. A velem szembeni falnál cipőktől kezdve az őszi csizmákon keresztül papucsok, tutyik várakoztak arra hogy valaki fel húzza őket, a cipők mellett még ruhák ezrei is ott csüngtek az akasztókon és ahogy elnézem elég sok BVB-s cucc van itt... Hova kerültem ?? De ha ruhák vannak akkor próba fülkének is kell lennie ami a bal sarokban található, amennyit látok belőle az az hogy van kb. olyan 12 próbafülke lehet bent. Az ajtóval szembeni falnál Megint csak ruhák sorakoztak de itt már nem pólók voltak hanem szoknyák nadrágok , és még dobozok is árválkodtak ott . 

2 megjegyzés:

  1. Folytasd nagyon tetszik. Amúgy én is imádom a BVB. Hozd minél hamarabb a következő részt!

    VálaszTörlés
  2. Rendben :) legkésőbb péntekre kint lesz az új rész. Örülök hogy tetszik !!

    VálaszTörlés

Obserwatorzy