2014. november 12., szerda

Orvosiban 6. Rész

Orvosiban 6. Rész

- Rendben ! - felállt és idejött hozzám közben a tanár adott egy zsepit . Követtem a mókus fiút az orvosiba ahova semmi kedvem nincs menni, hogy miért nem tudom egyszerűen utálom az orvosokat . - Tudod nem kell elkísérned ...- De , ha Borisz azt mondta akkor azt mondta ! - Mmm...- Szép esés volt ! - Hát igen tudod tehetséges vagyok ... - Ideértünk .- Hurrá ! Jaj ... de   jó ... - Mondtam kicsit idegesen meg oké bevallom félve , amikor először tört az orrom az az úgy volt , hogy fejbe vagyis orrba vágott a hinta , és nem tört el teljesen a picuri orrocskám csak megzúzódott a csont vagy mi (?!) és amikor nézte az orvos rávágott egy nagyot ... Hát mit ne mondjak eléggé meglepődtem , és amit utána mondott idézem " Csak biztos akartam benne lenni hogy nem tört-e el ! " kikészültem ... - Csak nem félsz ?

- Mi , nem dehogy !! Én ? Soha !
- Deee ! Látom rajtad ! - és ahogy befejezte a mondatot megölelt ! Na hát ez váratlanul ért .


- Ne félj én megvédlek ! 

- Oké oké . Nem félek ... Max attól hogy meglátom a beleimet ! Elengednél !!!??? 
-Ohh elnézést ... Persze !
- Ahh végre elengedett ez a kékség , Ha még mindig "ölelne" akkor lehet hogy viszont láttam volna a reggelimet . És benyitottunk . A váró terem tárult szemünk elé ami olyan olyan ... sivár volt a rosszul lét kerülgetett ( habár minden ilyen kórházas helyen így vagyok ) fehér falak és zöld színű székek . A rendelőbe nyíló ajtó nyitva volt kicsit bekukucskáltam rajta de nem sok mindent tudtam megfigyelni ugyanis Alexy megszólalt .
 - Akarod hogy bemenjek veled ?
 - Nem !
 -Te tudod ! - vállat vont és leült az egyik székre
 - Na de hát de .... Na és most mégis mit csináljak ?
 - Kopogj be .
 - Oké - Éés bekopogtam -Tessék ! - hallatszott egy férfi hang oda bentről . Félek! Nagyon hasonlít a hangja a régi orvosomra ( aki eltörte az orrom ) . És végül bementem ... Talált a régi orvosommal álltam szembe  . Jaj mamám , na most vagy megismer és akkor futás , vagy nem és akkor is futás !
 -Szia ! Új diák vagy ? Még nem láttalak ... Mi a baj ? - És amikor meglátott lehetséges hogy kihagyott a szíve . - Csak nem a kicsi Catlyn ?
 - Nem, vagyok már kicsi !! - mondtam mérgesen mert amikor kicsik voltunk Andy-vel mindig a nevünk elé rakta hogy kicsi ... ami nagyon idegesített már akkor is !
 - Jól van elnézést ! Na szóval a lényegre . Miért vagy itt ? Mi történt ?
 -Tesin egy hatalmasat estem , és a  tanár mondta hogy a biztonság kedvéért jöjjek fel hogy biztosan nem tört-e el az orrom ...- Félek na és most jött el az az idő hogy futááás !!! ....  És kifutottam a váró terembe onnan az udvarra ha Alexy nem állított volna meg .
 - Hát te meg hova futsz ?? - Kérdezte nagy kidülledő szemekkel, ami mit ne mondjak elég ijesztő volt ...
 - Hát őőő ... Mindegy csak el innen !!
 - Mért ?
 - 


Wáháá !!

- Na most szépen vissza mész a rendelőbe ÉS NEM JÖSSZ KI ONNAN AMEDDIG AZ ORVOS AZT NEM MONDJA !!! - Lehajtott fejjel nagyon nagyon nagyon naagyon lassan vissza mentem a rendelőbe . Mikor beértem az orvos Jake mérges szemekkel bámult , és mondta hogy üljek le ( arra a valamire ami az orvosi rendelőkben szokott leni ) . Hát leültem és csak a földet néztem ,nem mertem rá nézni . De sajnos muszáj ...
- Nézz fel ! Csak úgy tudom megmondani hogy eltört-e az orrod vagy sem . - Hát akkor hajrá ! Felemeltem a fejem és rá néztem .
- Most szerencséd van ! Nincs eltörve az orrod ! Mehetsz , De legközelebb nem szeretném meglátni hogy kifutsz a rendelőből ! Mi lesz akkor amikor az oltást kapjátok ?!
- Rendben ! - És kimentem . A kékség ott várt az ajtó előtt a székben . Amint meglátta hogy jövök azonnal felpattant és elkezdett kérdezgetni .
- Na minden rendben ? Nem tört el az orrod ? Mit mondott az orvos ?

- Igen minden rendben fogjuk rá ! Nem nem tört el az orrom ! Semmi különöset ! És abba hagynád már ezt a kérdezgetést ?!

- Ooo bocsi !
- Ahh ! És most hova ?
- Nem sokára kicsengetnek , már csak 5 perc van vissza az órából , úgyhogy szerintem te menj át öltözni én meg vissza megyek a torna terembe és elmondom a tanárnak hogy mi a helyzet !
- Oké . - Ezzel elindultunk . ö a torna teremhez én meg a torna terem melletti öltözőbe . Volt aki már ott volt például Amber és a csatlósai ... Ahogy átvettem a pólóm Rosalia ugrott a nyakamba olyan sebességgel hogy elestem és ő is zuhant velem együtt ...
- Bénák ! - mondta Amber nagyképűen . De mi ezen csak nevetni tudunk . Mikor már mindenki bent volt az öltözőben nagy nehezen felkeltünk a földről és elkezdtünk öltözni . Becsöngetésre pont kész lettünk , futnunk kellett hogy beérjünk a tanár előtt ... Igaz ez engem egy cseppet sem érdekelt sétálni akartam de Rosa magával húzott. A többi óra unalmasan telt nem volt semmi érdekes . Amikor kiértem az osztály teremből és elhaladtam a DÖK terem ajtaja előtt hallottam hogy valakik ordibálnak veszekednek , -kíváncsi vagyok hogy kik lehetnek azok - mondtam magamban , de épphogy befejeztem a mondatomat Rosa ugrott elém ... Mit ne mondjak kicsit meglepődtem
- Sziokaa !!! Arra gondoltam hogy ma elmehetnénk a csajokkal a plázába és megismerkedhetnétek ! Naaa ??
- Rendben ! De nem fogok pink ruhákat próbálgatni sem megnézni egy sem megnézni egy romantikus vígjátékot ! Már most előre szólok !
- Mért nem ?
- Mert ! Na most először hova ? Mert én le szeretném tenni előbb a táskámat .
- Hát én sem szeretnék táskástól menni ... - Mondta egy vörös hajú lány Rosalia mellett
- Ja amúgy Rosa nem szeretnél bemutatni minket egymásnak ? - Kérdezte egy másik csaj.
- Ja De ! Azt el is felejtettem ... Ő Iris - Mutatott a mellette álló lányra akinek vörös hosszú haja volt amit befont , egy lila felsőt meg egy zöld pulcsit viselt fekete lila harisnyával és egy rövidnadrággal .

- Szia .

- Szia .

- Ő meg Kim ! - Mutatott a mögötte álló rágózó lányra akinek fekete rövid haja és zöld szeme van . Öltözéke egy barackszínű haspólóból és egy rövidnadrágból áll amit kiegészített egy kalappal meg egy sállal .

- Csá kis csaj !
- Helló !
- És ő Violette de nyugodtan hívd csak Violának . - És rámutatott egy lila hajú aki egy rajz mappát tartott a kezében és egy szürkés szoknya volt rajta .
- Szia. - Mondta kissé félénken .
- Szia .
- Na akkor most már mehetünk . Egy óra múlva a pláza előtt ?
- És mi lenne ha meg mondanátok hogy merre található a pláza ?
- Akkor egy óra múlva itt a suli előtt találkozunk ! - Mondta Rosa és ezzel mindenki szétszéledt . Gyorsan haza mentem ... Inkább futottam de én sose szoktam futni szóval gyorsan gyorsétáltam egészen a házunkig . Ahogy benyitottam rögtön levágtam a táskám az ajtó mellé és rá a cipőmet . Berontottam a nappaliba onnan meg fel a lépcsőn és a szobámba . Kinyitottam a szekrényt és elkezdtem a legaljában kutatni a kis táskám után amit rövid idő alatt meg is találtam és be is pakoltam , csak a legszükségesebbeket Pénz , zsepi ilyeneket ... Mikor ezzel végeztem megnéztem az időt ... Még van vagy háromnegyed órám . Addig kéne ennem valamit már reggel óta nem ettem semmit . Ezzel kimentem a konyhába út közben lefele a lépcsőn megbotlottam és sikeresen sikerült bukfenceznem egyet ... De most itt vagyok és a hűtő előtt állok már vagy tíz perce és azon gondolkodok hogy mit egyek , lehet sütök tojást de lehet hogy eszek zabpelyhet .


Tojás Előnye : semmi Hátránya : Odaégetem , felgyulladhat a konyha ,elsózom ....


Zabpehely Előnye : nem gyullad fel semmi nem lesz árvíz

Hátránya : Semmi

Szóval zabpehely . Elővettem a szekrényből a zabpelyhes dobozt és egy müzlis tálat , a hűtőből pedig végre kivettem a tejet. Miközben készítettem magamnak a kajámat észrevettem a hűtő mellett egy zsák krumplit , és mivel imádom a krumplit írtam is róla egy rövidke kis dalt :
6. Rész Vége

                                                                                                                 Catlyn                         
                                                                                                          


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Obserwatorzy