2015. március 22., vasárnap

13. Rész

Sziasztok 
Bocsánat a "késésért" de úgy döntöttem inkább vasárnap fogom hozni a részeket :) Jó olvasást

Miután ezzel végeztem ( amit ez a jómadár is megismételt ) kikapta a fülemből a fülest és elkezdte hallgatni a zenét.
 - Hé ! - mondtam de már túl késő volt... rántott egy nagyot a vezetéken mire az kihúzódott a telefonomból és elkezdett szólni max hang erőn. Sajátos reakciómhoz híven, felnéztem az égre összetettem a kezem -mint amikor imádkoznak- és térdre estem -közben még mindig szól a zene- és belekezdtem...
 - Miért ? Istenem, miéért ?? - emeltem az ég felé a kezemet, egy kis ideig még úgy maradtam, majd felálltam és leállítottam a zenét. Beszélgettünk egy rövid ideig, pontosabban ameddig ki nem csöngettek, utána meg mentünk a dolgomra... Pontosabban csak ő ment a dolgára én pedig csak elmentem körülnézni a suliban ( már vagy 10-re ) Az előbbi csevegésünk során mindenről beszélgettünk, igaz hogy csak 10 percig és leginkább csak a zenével kapcsolatos dolgokról, de mindegy... Olyan mértékben megértjük egymást hogy az már fáj. Mint ahogy Andy és én megértjük egymást... Jó annyira nem de az ilyen metalcore, hard rock rajongók általában már az első szónál jól kijönnek, és megértik egymást.
Kiözönlött a tömeg az udvarra, megpillantottam a lányokat rák vörös fejjel... gondolom a méregtől amit most érezhetnek. Szinte már füstül a fejük ! Csak tudnám mért ilyen mérgesek.. Ide tartanak.. Ajaj ! Vörös és füstölő fejel megálltak előttem és ( természetesen ) dühösen rám néztek. Ezeknek most az a bajuk hogy nem voltam bent órán ?? Vagy az hogy elcsórtam Rosától egy kis pénzt.. Mert hogyha az hogy nem voltam órán akkor igazán hozzászokhatnak, mert ez nálam egy lég gyakori dolog! De mintha csak ráéreztem volna.
 - Te meg hogy képzeled hogy nem jössz be órára ???!!! - mondta vagy inkább ordibálta a fehér hajú barát nőm, mire a fél udvar idenézet de hamar vissza is fordultak a dolgukhoz - A következő óra fizika. Remélem arra már óhajtozol bejönni !
 - Hmm fizika...  Utálom, felejtős hogy bemenjek.- Erre már nem mondott semmit, de viszont gyilkos tekintetével rám nézet. Ha szemmel ölni lehetne, é már tuti hogy halott lennék. Ez így ment egész nap egy órára se mentem be nem volt kedvem, de viszont utolsó az osztály főnöki és  az igazgató nyomatékosan megkért mindenkit hogy menjünk be. Kivételesen most figyeltem órán és nem zenét hallgattam vagy épp aludtam, bár lehet hogy jobb lett volna mert csak felesleges dolgokról beszélgettünk pl. nyílt nap. Az óra második felében már viszont a közeledő programokról beszélgettünk. Lesz majd jég korcsolya is, amit nagyon szeretek Andy régen kis korában jég korongozott és engem is el szokott vinni néha az egyezésekre és így én is megtanultam jég hokizni meg korcsolyázói is. Meg még szeretne az igazgató nő egy színdarabot előadatni a végzősökkel ( azaz velünk ), de ez még nem biztos, de ha megcsináljuk akkor csak tavasszal. Remélem nem lesz mert mindenkinek szerepelnie kell majd és nekem semmi kedvem hosszú unalmas szövegeket magolni.. Ameddig az igazgató nő az előadásról beszélt, előttem Rosa és Iris a szöveg kiemelővel firkálták össze egymást ami meglehetősen ( az én szememből nézve ) elég vicces. //Sz.m.: ez a szöveg kiemelős rész velem és a pad társammal is megtörtént ugyan így oszt.fő órán csak az volt a baj hogy a magatartás jegyeket beszéltük meg >< persze hogy egy jeggyel rosszabbat kaptunk// Csodálkoztam hogy az igazgató nő nem szól rájuk, de ami késik nem múlik, amint befejezte beszédét szétültette őket így megszűnt a szórakozási lehetőségem... Az óra utolsó 5 percénél járhattunk mikor az igazgató nő kijelentette hogy vegyük elő a tájékoztatónkat és írjuk bele a szünete ( dedó ).Kicsengőre pont végeztünk de csak azért mert a fiúk elkezdtek gyurmával dobálózni... A diri haja tele lett gyurmával... de ezért most még bent tartott minket 5 percre, nem ér én most nem is csináltam semmit ! Ez idő alatt elmondta hogy jövőhéten szerdán első órában gyülekezünk a tornateremben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Obserwatorzy