2015. április 4., szombat

14. Rész

Szakkör

Az óra utolsó 5 percénél járhattunk mikor az igazgatónő kijelentette hogy vegyük elő a tájékoztatónkat és írjuk bele a szünete ( dedó ).Kicsengőre pont végeztünk de csak azért mert a fiúk elkezdtek gyurmával dobálózni... A diri haja tele lett gyurmával... de ezért most még bent tartott minket 5 percre, nem ér én most nem is csináltam semmit ! Ez idő alatt elmondta hogy jövőhéten szerdán első órában gyülekezünk a torna teremben. Pont akkor lesz egy hete hogy ide kerültem. ábrándoztam míg a szekrényemhez nem értem ami a fő folyosó bal oldalán a második szekrény soron hátulról a 3 szekrény, a felső az enyém. Alattam nincsen senki. Kivettem a palacsinta sütőt amit még múltkor hoztam a suliba, azzal a céllal hogy leütöm Ambert... de nem volt rá alkalmam, így most hétvégére hazaviszem hétfőn pedig újra elhozom, azért szeretnék palacsintát is sütni. Oké hogy van még otthon ilyen izé de ez a kedvenc sütőm... és nehogy már itt porosodjon a szekrényben ahelyett hogy a tüzet püfölgethetném vele otthon , mert amilyen ügyesen tudok én sütni-főzni... Na jó inkább hagyjuk is és menjünk haza, semmi kedvem tovább itt maradni. Már a suli kijáratánál tartottam amikor utánam szólt valaki, pontosabban Ő.
- Lógsz az órákról és még a szak kört is kihagyod ?! Chh..
- Neked is szia ! És milyen szakkör ?? Nem mintha érdekelne..
- Minden végzősnek kötelező részt vennie a szakkörön !
- Oké.. DE MILYEN SZAKKÖR ?? - kezdek ideges lenni..
- Nem tudom, még egyszer se voltam. - most komolyan ?? Ez hablatyol itt nekem hogy kötelező meg minden amikor egyszer se volt ?! Kész vége, hol a serpenyőm ?? Már elővettem a serpenyőcskémet ( amit idő közben elneveztem Pisti-nek ) már lendítettem a kezemet, mikor Rosa jelent meg, ó hogy köpködné a beleit egy vaddisznó!!
- Szia Cat ! Jössz a szakkörre ?? - kérdezte egy ártatlan mosoly kíséretében, én meg megdíjaztam, egy most meghalsz nézéssel.
- Nem látod, hogy most akarom leütni ezt a nemtom kit?? - nézek rá még mindig ezzel a csodálatosan szép fejemmel és elkezdem kergetni Őt a palacsinta sütővel a kezemben.  Elég viccesen nézhettünk ki már úgy önmagában is,  de hogy még  Rosa sikítozva rohangál körbe-körbe és néha elordítja magát hogy " Neeee !!! " és en erre : Deeee!!!  Ő: "Neee!!"  Én: Deee, most meghalsz!!  Ő: "Nee, túl fiatal és túl szép vagyok a halálhoz!! " annál a résznél hogy "túl szép vagyok " megállt, bepózolt és hatra dobta a haját mint ahogy Amber szokta. Itt ennél a résznél már Én is a földön voltam a röhögéstől, pont úgy ahogy Castiel is aki levegő híján kapálózik. És ekkor Rosa hirtelen megáll én meg nekicsapódok és hát így a földre esek. Most fáj a popsim !!! Felnéztem és láttam az igazgatónő rosszalló tekintetét, o-o rosszat sejtek..
- Maguk !! Vagy haza mennek, vagy itt maradnak a szakkörön ! - mondta mérgesen - Tik-Tak megy az idő megy az idő, gyorsan válasszanak mert különben maguk hárman fogják lemosni az ablakot az összes teremben !! - Rosa gyorsan felhúzott engem meg Castielt a földről és beszélni kezdett volna de én megelőztem.
- De hát nem is csináltunk semmit !! Mi az hogy... - mondtam volna tovább de a barát nőm befogta a számat.. hát miért ne. Gyorsan letéptem a kezeit a számról és folytattam - Mi az hogy nekünk kell lemosni az ablakokat ?? Bazdmeg mire vannak a takarítónők ?? - itt Castiel megint elkezdett röhögni.. Kösz a megértést. Rosa szájba csapott és elnézést kért az igazgatónőtől.. csak nem tudom miért.
- Te megbuggyantál ?? Azt akarod hogy kicsapjanak minket ?? Ez mire volt jó ? - Ah a kis jó kislány..
- Nem, Nem és hogy mire volt ez jó ?? Hmm.. Nem tudom, Talán csak ki mondtam amit gondolok. Ami a szívemen az a számon ! Remélem nem gond, és jobb lesz ha hozzá szoksz.
- Ahh, na mindegy menjünk szakkörre. Tudsz valamilyen hangszeren játszani ? Vagy legalább jó az ének hangod ? - Most akkor mondjam el hogy milyen hangszereken játszok ?
- Ahha. - válaszul csak elismerően bólintott. Kíváncsi vagyok miért kérdezte... Felmentünk a suli 2. emeletére, és egyben a legfelső emeletére. A lépcsőn felérve jobbra mentünk bal oldallt végig termek voltak és néhány tanáriszoba, jobbra pedig az ablakok sötétkék sötétítővel, amin a fény jött be. A falak barack színűek voltak, mint általában a suliban mindenhol minden fal. A 4. ajtón belépve... elállt a lélegzetem.

Kellemes Húsvéti Ünnepet! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Obserwatorzy