2015. március 15., vasárnap

12. Kiegészítő Rész

 Sziasztok :) 
Megígértem hogy hozok még egy részt a héten ( azt nem mondtam mikor ) És tessék ! Itt van. Remélem tetszik, és kérlek titeket írjatok ha még ittvagytok. ( telefonról írtam úgyhogy a helyesírási hibákért elnézést )

- Jól van na csak kérdeztem !! - mentegetőzve felemelte a kezeit. És az orra alatt dünnyögött valami olyasmit hogy : A hercegnő bedühödött ! Ezzel felbaszta az idegeimet !!
 - Mi ? - kérdeztem idegesen, mire ő sértetlenül rám nézett. Mit kell annyit bámulni rajtam, baszod ?!
 - Neked piercing-ed van ??
 - Mindenki észre veszi ?? - kérdeztem inkább magamtól mint tőle - Igen, igen piercing-em van. És ? Baj ? Ha igen nem kell rám nézni !! De, ne tereld a témát. Szóval mit mondtál ??
 - Ő... Oké. Semmit. - na nee.. Ez komoly ?? Azt hiszi hogy becsaphat ?? Hát nem. Válaszul csak egy sejtelmes nézést és egy hümmögést kapott. Csak telt az idő és nem szóltunk egymáshoz. Inkább fogtam a telefonom, meg a hedzetem és elkezdtem zenét hallgatni. Először egy kis Asking Alexandria utánna Motionless In White, Falling In Reverse és így tovább szélén sorjába
sorjába. Körübelül a 7. számnál elszívtam a cigimet amit aztán a pad melletti kuka szélén elnyomtam és bedobtam az előbb emlegetett tárgyba. Miután ezzel végeztem ( amit ez a jómadár is megismétellt ) kikapta a fülemből a fülest és elkezdte hallgatni a zenét.
 - Hé ! - mondtam de már túl késő volt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Obserwatorzy