2015. március 11., szerda

12. Rész


Sziasztok !
Bocsi hogy ilyen későn hozom az új részt de ma egész nap nem voltam se gép de még net közelbe se...
De nem húzom idétlen fecsegéssel az időt.. Jó olvasást !
De azért még annyit elmondanék hogy a héten valamikor még lesz egy rövidebb rész. 

Na Kár volt mondani, de szerencsémre megérkeztünk a sulihoz
úgyhogy nem kellett elmondanom az életem történelmét... Leszálltunk a buszról és bementünk az iskolába azaz az iskola udvarába. És ekkor megszólalt Iris.
 - Neked száj pirszinged van ? - na neee ez észrevette ???
 - Őőő... Nézd má, ki van ott ?!?! - Mutattam nekünk jobb oldalra, és elfordultam az ellenkező irányba, hogy ha esetleg vissza fordul ne lássa amit csinálok. Ezzel elkezdtem kiszedni a pirszingemet, ami nem egy könnyű feladat, legalábbis ennél a pirszingnél nem...

 - Mi ?? Ki ?? Hol ?? Mi ?? - kérdezte értetlen kedve a barát nőm.
 - Áhh mindegy, már elment... - mondtam, és láttam a zavarodotságot az arcán, de nem szólt semmit.
 - Az előbb még rajtad volt a pirszing !! - mondta felháborodva..
 - Ahh lebuktam... - mondtam majd vissza tettem az ékszert a helyére. Még egy kicsit beszélgettünk a dologról, hogy miért hordom meg hogy szerint ez nem jó ötlet. Közben bementünk az osztály terembe, persze a többiek egyből a nyakunkra özönlöttek hogy mi jót beszélgetünk. Persze Iris volt olyan jó és egyből az első kérésre elmondta nekik mi a helyzet, ennek persze egy jó alapos fejmosás lett az eredmény, amit rosszallóan de végighallgattam. Nem tetszett a dolog de nem szóltam egy szót se, annyira igazából nem érdekel a véleményük nem ők teszik tönkre magukat hanem én, úgyhogy ne szóljanak bele az életembe ! Nemsokára becsöngettek és bejött a tanár. Matek órával kezdtünk. Legszívesebben kirohantam volna a teremből. Valahogy ki kell küldetnem magam... Nem érdekelnek az egyenletek.
 - A faszomat az egyenletekbe !!! - mondtam akkor amikor a tanár felírt egy végtelen hosszúságú egyenletet a táblára. Elég hangosan mondtam úgy hogy a tanár is bőven meghallhatta, de a többiek is.
 - Mit mondtál ? - kérdezte a körülbelül középkorú ( azaz 50 körüli ) középmagas rövid fekete hajú szoknyát viselő nő. A kérését teljesítve megismételtem az előbb elhangzott mondatot mire kiküldött az óráról. Hála az istennek ! Ez könnyebben ment mint gondoltam. Mikor kimentem volt aki csodálkozva nézett rám de volt aki lenézően és ez a személy/ személyek alatt Ambert és a csicskásait értem, na meg a bátyját Nataniellt. Meg még egy vállig érő szőke hajú fiút akit azt hiszem Dake-nek hívnak. Persze Rosá-ék voltak azok akik csodálkoztak rejtem, meg mintha egy kicsit sajnáltak volna, de nem hiszem.  Mikor kiértem az osztályból egyenest az udvar felé vettem az irányt ahol leültem a fa alatti padra. Elővettem a táskámból a cigis dobozt és egy fekete átlátszó öngyújtót amin az Avenged Sevenfold logója van. Rágyújtottam. Még a felét sem szívtam el mikor valaki elém állt és kivette a számból a cigit.
 - Na ez vagy egy tanár vagy egy igen perverz valaki aki le akar smárolni. De ha nem akkor csak egy valaki aki épp bagózni akar, de a nagy bénaságában elfelejtette elhozni magával cuccost. - Ekkor ahogy ezt a mondatot kimondtam ( persze magamban ) elkezdett magyarázni, hogy az idézem: "Az iskola területén nem szabad cigizni ! Nem tudtad ?? " Azzal ahogy ezt kimondta a szájába vette az én (!!!) füstrudamat. Az előbb nem ő beszélt arról hogy nem szabad rágyújtani ??!! Azzal az erővel ahogy ő úgy én is kikaptam a szájából a cigit és csak ekkor vettem észre hogy Castiel az aki itt van.
 - Mellesleg neked nem órán van a helyed ? - Kérdezte és ő is elővett egy szálat majd rágyújtott. Válaszul csak elkezdtem fulladozni ( azaz köhögni ) remélve hogy leveszi amit üzenni akarok neki. - Nocsak, nocsak ! A kis "menő" csajszink belefullad egy kis cigibe ??? - ez most komoly ?? Gondoltam hogy hülye de hogy ennyire ?? .... Várjunk ? Ezt most direkt csinálja ?? Ahh biztos ennyire nem lehet hülye senki sem !
 -   Te azt akarod mondani hogy ÉN (!!!) menjek be MATEK órára ?? Komolyan ? Matekra ?? Pont én ?? Hol vagy te ?? A rózsaszín felhők felett balerina ruhában ???
 - Jól van na csak kérdeztem !! - mentegetőzve felemelte a kezeit. És az orra alatt dünnyögött valami olyasmit hogy : A hercegnő bedühödött ! Ezzel felbaszta az idegeimet !!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Obserwatorzy